Välkommen på årsmöte med seminarium

TORSDAGEN DEN 8 MAJ
Bondegatan 35

13.00 – 14.00 Årsmöte i branschföreningen Goda företagare för barn och unga

14.00 – 15.30 Seminarium:  LÄKER TIDEN ALLA SÅR?

Frågorna kring sorg är ofta många – oavsett om det handlar om separationer, dödsfall, sjukdom eller andra förluster. Vi får lära oss mycket om hur vi skaffar oss saker, men förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.

Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd, men skulle vi inte göra det om vi bara visste hur? Under seminariet går vi bl.a. igenom vilka olika förluster som kan orsaka sorg, vanliga myter om sorg och varför tillfälliga lättnader inte fungerar.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
osa mia.hubinette@magelungen.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.