GFBU träffar den nationella samordnaren för Barn- och ungdomsvården

Målet med den nationella samordnarens uppdrag är att genom dialog med kommunala företrädare och med andra aktörer driva på utvecklingen till en social barn- och ungdomsvård med god kvalitet där barn och unga får det stöd och den hjälp som de behöver. Syftet med denna dialog är att presentera uppdraget och att få ta del av era erfarenheter av att utföra/bistå med insatser inom den sociala barn- och ungdomsvården.
 Vilka utmaningar ser ni?
Vad är det som fungerar?
Vad ser ni behövs för att den sociala barn- och ungdomsvården ska kunna ge det stöd och hjälp som barn och unga behöver?
Vad kan ni bidra med för den gemensamma kraftsamlingen som behövs för att utveckla den sociala barn- och ungdomsvården i en positiv riktning?

GFBU var med på ovanstående dialogmöte där vi lyfte frågor kring kompetens inom området, upphandlingar och vi poängterade att vi som privata utförare på många sätt kan bidra till utveckling inom barn- och ungdomsvården.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.